ESHOP BUTTON

FAQ

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ?
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ;
ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ;
ΤΙ NA ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΉΜΑΤΑΕΧΝΗΜΑΤΩΝ.

 

 

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ?

Τα πυροτεχνήματα που αγοράζει κάποιος από κατάστημα σαν το δικό μας, το όποιο διαθέτει ειδική άδεια εμπορίας πυροτεχνημάτων - πυροτεχνικών ειδών, παιδικών αθυρμάτων και φωτοβολίδων είναι απολύτως νόμιμα και ασφαλή. Διαθέτουν τυπωμένες επάνω τους τις απαραίτητες από το νόμο πληροφορίες όπως την κατηγορία του πυροτεχνήματος, την κλάση του, τον αριθμό παρτίδας τους την απόσταση ασφάλειας από αυτό, τον χρόνο καύσης του πυροτεχνήματος, το ύψος εκτόξευσης του πυροτεχνήματος και αναλυτικές οδηγίες χρήσης.
Η χρήση πρέπει να γίνεται πάντα από ενήλικα άτομα και τηρώντας τις οδηγίες χρήσης.

 

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ;

Τα πυροτεχνήματα που αγοράζετε από το http://pyrotexnimata-vegalika.gr/ ανήκουν σε μια κατηγορία η οποία δε χρήζει ειδικής αδείας αγοράς μεταφοράς η καύσης. Αρά ο κάθε ιδιώτης μπορεί να κάνει χρήση των πυροτεχνημάτων αυτής της κατηγορίας ελευθέρα.

Για πυροτεχνήματα μεγαλύτερης κατηγορίας χρειάζεται επαγγελματίας πυροτέχνης με ειδική άδεια εμπορίας αλλά και συγκεκριμένη άδεια για την ημέρα και το χώρο της καύσης. ( ζητήστε προσφορά ).

 

ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ;

Η βροχή δεν μπορεί να επηρεάσει τα πυροτεχνήματα. Αυτό που μπορεί να σταματήσει την καύση είναι οι ισχυροί άνεμοι πάνω από 4 bfr

 

ΤΙ NA ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ.

  • Τα πυροτεχνήματα είναι νόμιμα και ασφαλή όταν τα προμηθεύεστε από κατάστημα με ειδική άδεια εμπορίας. Μην εμπιστεύεστε ποτέ μεσάζοντες η τρίτους για την αγορά πυροτεχνημάτων. Σε αυτή την περίπτωση το λιγότερο που θα σας συμβεί είναι να εξαπατηθείτε από κάποιον επιτήδειο ο όποιος εκμεταλλεύεται την άγνοια σας στο θέμα.
  • Να είστε προσεκτικοί και να ελέγχετε πάντα τις συσκευασίες των προϊόντων και να ξέρετε πως όλα τα πυροτεχνήματα  θα πρέπει να αναγράφουν την επωνυμία της εταιρίας που τα εισάγει καθώς και σαφείς οδηγίες χρήσης, ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Αποφεύγετε προϊόντα με συσκευασίες που δεν αναγράφεται κανένα από τα παραπάνω στοιχεία για το προϊόν και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ποιότητά και την ασφάλειά του
  • Ζητήστε να επισκέπτεται το φυσικό κατάστημα η το χώρο αποθήκευσης των πυροτεχνημάτων για να διαπιστώσετε και ιδίοις όμμασι την αξιοπιστία του κάθε εμπόρου.
  • Μη προμηθεύεστε από κανένα και ποτέ, αυτοσχέδια πυροτεχνήματα, κροτίδες, γουρούνες, μινέρβες κα παράνομα η αμφιβόλου προελεύσεως πυροτεχνικά είδη.Στα αρχεία της αστυνομίας δεν έχει αναφερθεί ούτε ένα ατύχημα με νόμιμα πυροτεχνήματα σε αντίθεση με τα παράνομα που είναι άκρως επικίνδυνα και μπορούν να προκαλέσουν από ακρωτηριασμό μέχρι και θάνατο.
  • Σημαντικό κομμάτι για να καταννοήσει κάποιος το πώς κοστολογούνται τα καταναλωτικά πυροτεχνήματα (κατηγορία απο την οποία μπορει να αγορασει πυροτεχνήματα ο καθένας) διαθέτει πακέτα διαδοχικής εκτόξευσης με τρία μεγέθη πυροσωλήνα. Έτσι δέ πρέπει να σας φανεί περίεργο το ακόλουθο παράδειγμα: Πυροτέχνημα 49 βολών με τιμή 75ευρω.  Πυροτέχνημα 49 βολών με τιμή 35 ευρώ. Η διαφορά σε αυτές τις τιμές είναι μεγάλη γιατί η διάμετρος του πυροσωλήνα του δεύτερου πυροτεχνήματος ειναι πολύ μικρότερη απο του πρώτου. Άρα μή δεχθείτε προσφορές του τυπου "θα σας παρουσιάσουμε show με 100 βολές" ή "θα σας παρουσιάσουμε show δύο λεπτών" . Ζητήστε πάντα μετρίσιμο αποτέλεσμα σε βολές, λεπτά και χρηματικό ποσο.ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ.
  • Η αγορά ενος φθηνού προϊόντος χαρίζει σίγουρα στην αρχή μια ηθική ικανοποίηση. Όμως, δεν ειναι ουσιαστική , διαρκεί ελάχιστα, μιάς και μετά τη χρήση του καταλαβαίνετε πως δεν ηταν το υπερθέαμα που σας υποσχέθηκαν, η απογοήτευση διαρκεί πολύ περισσότερο, αφού στις περισσότερες των περιπτώσεων έχετε μετανιώσει για την αγορά σας.